Magnus Nilsson Vall

Magnus kommer senast från en roll som Business Unit Manager Self-Medication, Galderma. Magnus har 15 framgångsrika år från läkemedelsindustrin bakom sig, med särskilt fokus på konsumenter och egenvård.

Kontakt
mnv@remove-this.nutrinovate.remove-this.se
073-518 60 67

Mikael Lindblad

Mikael kommer senast från en roll som Global Head of Digital på Omega Pharma. Mikael har varit en pionjär inom digital marknadsföring i läkemedelsindustrin och egenvård i 15 år.

Kontakt
mikael.lindblad@remove-this.nutrinovate.remove-this.se
076-001 29 06

Almbo Massfan

Almbo är produktionstekniker på produktionsanläggningen Prinsen. Almbo är laboratorietekniker utbildad på Medico Bio Medical College i Etiopien samt en BSC från Jema University i Etiopien.

Tatiana Samofalova

Tatiana är produktionstekniker på produktionsanläggningen Prinsen. Tatiana är spannmålsingenjör och har arbetat över 30 år som kvalitetsingenjör och kvalitetsinspektör inom spannmålsindustri.

Natasha Pesic

Natasha är produktionschef på produktionsanläggningen Prinsen. Natasha är utbildad till livsmedelstekniker på universitetet i Skopje i Makedonien.

Kontakt
natasha.pesic@remove-this.nutrinovate.remove-this.se
070-419 77 87

Scott Boyer

Scott Boyer är grundare och vetenskaplig rådgivare på Nutrinovate. Scott är VD på Klaria och har en bakgrund inom läkemedelsindustrin. Senast kom Scott från en roll som Chief Scientist och Global Head of Molecular Toxicology på AstraZeneca.